Geboortehoroscoop

RadixtekeningWanneer je besloten hebt om een consultgesprek te willen, zijn er een aantal gegevens die ik vooraf nodig heb: jouw exacte geboortetijd, geboortedatum en geboorteplaats. Weet je jouw exacte geboortetijd niet, dan kun je dit opvragen bij het gemeentehuis in de gemeente waar je geboren bent. Aan de hand van deze gegevens kan ik jouw geboortehoroscooptekening berekenen met behulp van een nauwkeurig astrologisch computerprogramma.

Een consultgesprek duurt ongeveer 1,5 à 2 uur en zal plaatsvinden bij mij thuis in Haarlem. Van tevoren informeer ik naar eventuele vragen en de onderwerpen waar je meer over wilt weten. In het consultgesprek behandel ik thema’s zoals je persoonskarakter, je gevoelsleven, je houding naar de omgeving toe, je beroep, relaties en je levensbestemming.
Naast de thema’s die uit de horoscoop naar voren komen benoem ik je kwaliteiten en uitdagingen. Bovendien ga ik in op de vraagstelling die je hebt.
Tijdens het gesprek zal ik, indien relevant, ook het verleden, heden en toekomst erbij betrekken. Wat betreft de toekomst geef ik geen voorspellingen, maar geef ik tendensen weer.
Indien vooraf overeengekomen geef ik na afloop de horoscoopduiding op schrift mee.

 

mandala-roze_klein2