Over mij

 

knop_4 handjeAstrologie: hoe zo gekomen?profielfoto

Ik ben geboren op 12 december 1977 in Den Haag. Sinds 1994 ben ik serieus geïnteresseerd geraakt in astrologie.

Ik begon destijds min of meer mijn eigen astrologische theorie en kennis op te bouwen door mensen in mijn omgeving te observeren en astrologieboeken te lezen. Hierdoor begon ik een bepaalde ‘feeling’ voor astrologie te ontwikkelen.

Ik leerde uit boeken horoscopen te berekenen en ging aan de gang met duidingen maken. Hoe meer ik mij in de astrologie verdiepte hoe meer ik wist dat er iets essentieels in zat. Vervolgens ging ik op zoek naar een vakopleiding en kwam terecht bij opleiding Jupiter van Agnes Geveke in Amsterdam.

Ervaring

Ik heb van 1998-2003 astrologie-beroepsopleiding Jupiter in Amsterdam gedaan en de diploma’s “Astroloog” en “Consultant Astroloog” behaald.

Daarnaast heb ik veel zelfstudie gedaan, lezingen bezocht, de cursus Spirituele Astrologie bij astroloog Dick van der Mark gevolgd en haal ik mijn kennis uit praktijkervaring.

Ik heb sinds 2002 ervaring in het geven van astrologische consulten. Naast astrologie-opleiding Jupiter heb ik van 1999-2003 de HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening succesvol afgerond. Van 2003-2015 ben ik werkzaam geweest als maatschappelijk werker. Mijn specialisaties zijn systeem- en relatiegerichte psychosociale hulpverlening, lichaamswerk en hulpverlening online. Daarnaast heb ik veel trainerswerk gedaan in de regio Haaglanden op het gebied van hulpverlening bij huiselijk geweld, kindermishandeling en hulpverlening online. Momenteel ben ik werkzaam als projectleider digitalisering binnen verscheidene welzijnsorganisaties. De vaardigheden die ik in mijn loopbaan heb ontwikkeld, als ook mijn heldervoelend vermogen, sluiten goed aan bij de astrologie en het geven van consulten.

mandala-roze