Wat levert een consult op?

knop_2 yinyangIn één gesprek krijg je inzicht in jezelf en de ervaringen die je in je leven opdoet. Hierdoor is het vaak makkelijker om vervolgens keuzes te kunnen maken, om met bepaalde situaties of veranderingen om te gaan en om jezelf te begrijpen.

Een consultgesprek kan uitkomst bieden wanneer je meer wilt weten over jezelf en je bijvoorbeeld vragen hebt over welke keuze te maken of welke richting in te slaan. Het kan ook zijn dat je vragen hebt op het gebied van relaties, scholing, werk, ouderschap of andere thema’s.

In een consult behandel ik ook de zogenaamde ‘spirituele punten’ zoals de Zwarte Maan, de Zwarte Zon, Cheiron en de Maansknopen. Zij geven zeer waardevolle informatie over jouw ontwikkeling op zielsniveau en de concrete ervaringen die hier in het dagelijks leven mee samenhangen.

Je hoeft niet altijd een vraag te hebben. Wanneer je gewoon geïnteresseerd of nieuwsgierig bent naar jezelf, zowel op persoonlijk vlak als spiritueel, dan kan een consultgesprek veel interessante en waardevolle informatie opleveren.

 

mandala-geel_klein